Bloggtorka

Men va fan, fint väder. Har fuuuuullt upp med allt... Eller ja, alla tankar... Jobb. Han<3. Livet.


ensamhet, igen

Har haft snälla dårar omkring mig sen i måndags. Funderade ett tag om jag höll på att komma över dig. Men nej, du var bara lagd åt sidan lite grann, medan jag tog hand om kaoset omkring mig...

Ensamheten har ett sånt hårt grepp om mig!


det berömda hoppet

Hoppet är det sista som överger mig!
Jag tror inte på att du kommer tillbaka.
Jag är säker på att du kommer tillbaka.

Ungefär där emellan är jag hela tiden.. Varenda minut går åt till dig. Vill bara att du ska höra av dig. Har "gett dig" en deadline på 5 veckor ifrån i söndags.... Jag hör av mig om 5 veckor om jag inte hört något alls ifrån dig..


Hemma

Hemma. På gott och ont. Närmare Dig. Men ändå så långt ifrån.

Jag startade min blogg, i syftet att skriva om vad jag tycker är rätt och fel i olika sorters djurhållning bland annat. Till en början använde jag inte bloggen. Men nu, använder jag den rätt flitigt, men inte i det ändamålet som till en början var tänkt. Den handlar om saknaden av honom. Det år så skönt att skriva av sig.. Trots att ingen läser...


Morgon i sol

Min vistelse på ön lider mot sitt slut. Har varit så trevligt att få träffa min syster! Samtidigt som vi till största delen av tiden har haft folk omkring oss, så har vi ändå hunnit med en del kvalitetstid. Det är så viktigt!

Han ska höra av sig. Han vet fortfarande inget mera om vad han vill och hur han känner. Jag föreslog att vi kanske kan hitta på något tillsammans, inte än. Men innan sommaren och hans 'betänketid' är slut. Kanske var en bra idé tyckte han. Men fortfarande, han ska höra av sig...

Kämpar mot tiden hela tiden. Som att det skulle ha någon betydelse med 3 veckor eller 3 månader? Han ville ha hela sommaren att tänka!! Jag blev frustrerad och rädd... Då när det är som finast att vara tillsammans! Har inte han hört av sig om 5 veckor, alltså 28 juli, då gör jag något åt saken själv! Har han inte bestämt sig då, får det nog vara nog om han inte är intresserad av att ens försöka då..

Känns som ett slöseri att vara ifrån varandra den bästa tiden på året :( jag älskar sommaren, nästan lila mycket som jag älskar honom. Blir det vi igen, är det först till den gråa tråkiga hösten. Hösten är fin på sitt sätt, och mysig som sjutton! Men, inte lika lätt att göra saker som nu på sommaren... Hatar det här!!!
Blir galen...!!


Midsommar

Ensamheten kommer verkligen ikapp mig en afton som den här. Fullt av folk omkring mig. Men ändå har jag aldrig känt mig så ensam som nu.

Han har det tydligen bra. Så klart känns antagligen allt aningen bättre för honom när han har bollen i sina händer.

Emellanåt känns allt så jävla hopplöst. Supa ner mig, vara med någon annan, göra allt som tidigare varit förbjudet.
Ibland tror jag att jag har honom här igen inom en snar framtid.

HAN hör av sig nästa gång, när han känner för det. Jag. Jag ska bara vänta. Vänta på att känslan är rätt för honom.


Öppet hav

En resa. Utan dig. Om du ändå varit med mig vid min sida. En resa görs bäst tillsammans med den man älskar. Allt görs bäst tillsammans med den man älskar..

Jag har fina vänner dit jag är på väg. Det räcker långt men inte hela vägen. Jag saknar dig. Speciellt en dag som imorgon. Jag hade hoppats på en midsommar med blommor i håret, din hand i min.

Glad skit midsommar


Grymma människa

Varför ska vi alltid ha det bäst? Varför kan vi aldrig flytta oss för djurens skull? Trots att vi redan brett ut oss över allt ungefär så vill vi ändå ha mera...

Känns som att många gånger kan det vara svårt för djuren att undvik oss, eftersom att vi finns i varje liten vrå..
Okej. Jag vet att det finns enormt med plats där ingen bor, jag vet vet vet det!

Men som ett exempel, bekämpade man myggen vid Dalälven för nåt år sedan, för att folk ska kunna bi där och vara ifred ifrån mygg (kanske man gjort flera gånger?) men hallå! Är inte de rätt självklart att om man bosätter sig vid vatten, som svämmar över, så är det myggornas paradis?! Nej men vi bygger ett hus där. Och kör iväg dom som bor där. "De e ju bara mygg, finns ju miljontals". Finns de av människor med brukar jag kontra med...

Och när man säger nåt sånt, som att 'varför kan inte vi flytta oss' eller 'vi dödar ju djur, varför ska inte dom få döds oss...?' Då blir det rabalder. 'HALLLÅÅÅÅÅÅ! Så kan du inte säga!!! Vi är faktisk människor!' Jaha och, vad innebär det? Enligt de flesta andra, att vi har företräde på denna jord i princip alla situationer.

Jag har väl inte träffat ens en bråkdel av alla djurarter som finns på jorden, MEN jag har då aldrig hittills träffat någon som är så dum som människan..

Nu räcker de.


Snokar

Det stora tomma husets är tydligen inte helt tomt. De gästades av en massa snokar! Visserligen så bor dom inte i huset, utan under. Men ändå. Tror egentligen inte att jag är rädd för ormar, men varje gång jag sett dom här, blir reaktionen alltid "AHHOTSCH!!" Dom är på något vis häftiga, men ändå inte så pass att jag vill känna på dom kanske. Tama ormar har jag inga problem med alls!

Har sett tre, eller i alla fall tre gånger. Är rätt säker på att de e minst två olika. Hur som helst va den ena jääääätte lång har jag kommit fram till! Googlar lite, och enligt några källor så blir snokarna omkring 120 cm, men den här jag såg såg ut att vara uppåt 2 meter!
Jag vill se den igen och försöka få en uppfattning om hur lång den egentligen kan vara. När jag sist såg den gick det så fort, och jag funderade mest över om det var en huggorm eller snok. Blev lättad när jag kom fram till att det är snokar, känns säkrare för hundens skull...

På tal om hunden, han har inte fått frukost. Måste fixas. NU.


jobbslut

Äntligen är det lite ledighet! Känns dumt att jubla över det när man knappt jobbat den senaste månaden...men tyvärr trivs jag inte 100 på jobbet, och då känns det rätt tungt...

Jag har sovit min första ensamma natt i det stora tomma huset. Läskigt.. Men som tur är har jag lurv-sällskap, utan honom hade jag aldrig vågat! Han kan i alla fall larma om det kommer någon (något;) så man inte blir tagen på sängen så att säga ^^

Blir nog bara mys idag. Kolla runt lite i det stora tomma, minnas och drömma mig tillbaka...


jobb för ingenting

Jag har inget att leva för mera. Mitt liv byggdes på honom! Han var min framtid. Klart jag har vänner och familj kvar, men dom kan inte ge mig det han kunde.

Saknar den lilla detaljen som bara att skriva ett sms till varandra på lunchen. Beklaga sig över jobbet eller planera kommande kväll tillsammans.

Saknar så klart att ha någon att somna med, känna hu han andas bredvid mig. Krypa nära när jag fryser eller vill ha tröst.

Men på något vis, är jag rätt så lugn. När jobbdagarna tidigare varit tunga, har jag inte tänkt på något annat än hans famn. Han har visst funnits med i mina tankar idag, men inte alls så mycket som annars! Jag förstår inte. Saknar jag inte honom? Är det jag som borde tänka igenom om HAN är rätt för mig?!

HAN ÄR DEN RÄTTE!
HAN ÄR DE!

Jag kan inte tänka mig någon annan. Inte nu i alla fall. Inte nu...


appen

Hallå, varför laddade jag inte hem appen tidigare?! Jag menar, livet är en enda stor app idag!

Nu kör vi app.


12 juni 2013

Min första dag som singel på två år. Och då var det bara en kort period, grabbarna gick lite i varandra.. Känslan är konstig. Har jag inte fattat det än? Det känns som en vanlig resa hem bara; Han kommer hem om några dagar till mig. Som det brukar vara. Visserligen så kommer han hem snart, men inte till mig. 
 
Vad vill jag göra i min frihet? Ingenting tror jag faktiskt.. Göra allt jag tänkt göra med honom, utan honom. Ha roligt UTAN honom. Det känns rätt så lätt, nu i alla fall. Men jag tror det har att göra med att jag är hundra säker på att han kommer tillbaka. Jag har inte fattat hur allvarligt det kan vara Helt enkelt. Återkommer den dag han har beslutat sig för ett liv med någon annan...

ensam

Ja. Lämnad. När sommaren är som finast. Naturen omkring mig blomstrar som aldrig förr. Dofterna som jag har saknat hela vintern är här. Men du har gått. 
 
Till en viss del var jag delaktig i det beslutet. Men mest för din skull. Göra valet enklare för dig. Kanske ger det hela mig någonting. Just nu känner jag mig mest uppäten. 
 
En "paus" kan betyda så mycket olika saker, och framför allt kan det leda till tusen olika saker. Allt ifrån att vi aldrig mera ses, till att vi snart håller av varandra igen...
 
Vad är det som styr dina tankegångar och känslor? Du är bara ung än. Frestelsen att sätta läpparna mot någon annans hals finns säkert där. Känslan av att leta efter något bättre, mer spännande och vackrare än mig. 
 
Känslan i mitt hjärta... Att inte duga till. För på något vis är det så. Jag duger inte till för grabben jag älskar mest av allt här på jorden. Att inte kunna tillfredsställa dig med allt din själ behöver. Det svider.
 
Jag vet, att hur det här än slutar, så kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.. Precis som jag vet att jag kommer ha hos dig. 
Det är inte tillräckligt.

kyliga vindar

Jag vill känna värme omkring mig. Omfamnas av värmande energi.
Springa baraxlad och barbent utan att frysa. Värmas av ditt leende. 
 

Möts av tomma blickar, trygga leenden. Hälften är falska. Dom ler mot mig men det betyder ingenting. Dom skrattar med mig, men dom tycker inte att det är roligt.
Jag slänger leenden till höger och vänster emellanåt, enbart för att människor ska känna sig stärkta. Svaga ska växa. 
 
Irriterade blickar. Jag känner mig ofta infekterad och irriterad. På vad som helst. En mygga som är ivägen. En jobbig dag på jobbet. Less på att behöva laga mat. Hunden som jag inte kan förstå mig på i alla lägen. (Om vi ändå kunde tala samma språk...) Ingen människa är värd en bitter min. Men ändå kastar jag sura munnar här och där. En spegling av den irriterande myggan som nyss bitit mig som någon annan får smaka på. Vad tjänar det till? INGET. Och det vet jag. Så väl. Men visst är det skönt att ibland vara lite bitter. I ett ensamt hörn. Eller ibland kasta det på någon helt oskyldig. Lika gärna som jag har det dåligt kan väl någon annan få känna på det också.. 
 
Svälj din stolthet och kasta ett leende till någon, väx tillsammans, väx. 

sommaren kommer mer och mer

Yeeah, då har det passerat mer än ett år sen jag sist skrev. Det var inte riktigt så jag tänkt mig sist jag skrev.. 
 
Livet flyter på. Det största som kretsar ikring mina tankar nu för tiden är väl mest alla oansvariga människor som skaffar djur till höger och vänster som om det vore deras yrken!
Tänker väl främst på hundar, eftersom att jag är hundmänniska in i själen och för att några väldigt nära mig precis skaffat valp. ...som de egentligen inte borde ha gjort enligt mig. Men jag tror inte att man behöver vara proffs (sa inte att jag va de!) för att se att personen i fråga inte klarar av det. 
 
Hur kan man skaffa hund och tro att den inte behöver motioneras och fostras? Jag skulle aldrig köpa en bil för att sen ha den i garaget...  Skillnaden är att bilen skulle inte må dåligt av det som hundarna gör av att inte få röra sig eller att inte få ha en flockledare.
 
Folk är enligt mig riktigt dumma på det viset att dom inte förstår vad en hund egentligen behöver. Eller gör dom det, fast dom bara inte bryr sig? I så fall är dom riktigt elaka!! 
 
jag kan inte skriva mer om det här! ...just nu i alla fall! Men sjutton vad jag ska babbla om det här! 
 
På återseende hundägare

RSS 2.0