the blogg!

Såå... Samlat lite krafter för att skriva ett nytt inlägg. Behöver nog mer kraft åt att tillåta mig själv att publicera inlägget. Kinkig tjej som vill få saker och ting bra gjort!
 
Nåja. En blogg. Jag har många tankar omkring mitt huvud som far och flyger. Det är så mycket jag vill förändra här i världen! Så mycket som skulle kunna vara så mycket bättre. Men hur når jag ut? Hur ska jag få världen att lyssna på lilla jag!
 
Jag är djurvän, in i själen. Jag jobbar för att alla är lika värda - snigel som människa, häst som spindel. Det är dit jag vill komma! Tänk en värld där alla är lika mycket värda! Ingen ser ner på någon, ingen behöver krypa framför fötterna på översittare.
Mycket kommer bloggen att handla om djuren. Har tuuuusen åsikter angående våran djurhållning här i landet som ett exempel...
 
Livet är en grej som jag gärna grubblar över i perioder. Ibland lever jag bara, ibland funderar jag mig dagar igenom.
 
Under mina tonår (-och kanske än idag?) led jag av en ätstörning. Jag skriver gärna om det. Speciellt dagar då jag minns tillbaka den tid som var. Ibland  kommer dagar då jag vill vara där igen. Jag vill hjälpa andra därifrån! Få dom att känna att jag förstår dom till punkt och pricka!
 
Det låter som att det bara är elände! Men alltså, riktigt så är det inte. Men jag har kommit på mig själv flera gånger att jag klagar mycket, har många starka åsikter om det mesta ikring mig. Jag vill dela med mig av dom!
 
Den röda tråden i den här bloggen, blir nog klagande på det mesta! Kan bli precis vad som helst: kosmetika, frågar ang djuren, resor, mat ja allt! En sak kan jag nog lova er att ni kommer undan: POLITIK! För dåligt insatt för att uttala mig om det.
 
Punkt för idag.

blogg.se

Jag gillar nog egentligen inte blogg.se. Men, det kändes helt enkelt enklast att starta upp här, får vi se vad det blir av det hela!
Efter att ha blivit missnöjd med ett långt inlägg, raderat hela, så har jag inge mer ork än att det får räcka för nu! En presentation av bloggen och mig kommer sen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0