en torsdag bland alla andra torsdagar

kom av mig med bloggandet, som jag trodde^^ här för att stanna nu? återstår att se, ödet bjuder!
cykeltur med hunden -- uträttat ett ärende åt morsan -- jobbat en kortis (vilket idag var lika jobbigt som en heldag...) -- stupat på soffan. ligger fortf kvar.
Nääästa grej blir MAAAAT. Hockey så klart ikväll! Tror att min fyrbente vän hade velat gå ut en till sväng. pust. skrittmaskin till hund nästa!
varför slits vi för ofta mellan goda och onda ting? ge mig en fågels liv, en dag, svävande under en blå himmel. no worries.
 
 
dax att äta, trots att magen är mer åt det illamående hållet än de hungriga

söndag när den är som bäst

Lata söndagar, kommer det inte alltid vara så?! Jag menar, söndag har ju väldigt länge varit en chill-dag.
På söndagar har man ett speciellt mode. Drar sig lite extra - för att man vet att måndag är det jobb och förbjudet med slapp! Äter frukost lääänge - måndag får man vara glad om man hinner andas mellan tuggorna.
Man (el jag iaf!) går runt lite extra skitig, skabb kläder, (om jag inte ska träffa någon spec vill säga). Lever det lugna livet helt enkelt! Mot kvällen stressar man antingen ihop det sista inför kommande jobbvecka - eller så degar man ihop ännu mera!
 
En och annan promenad i skogen med vovven blir det också så klart! Men självklart är den lite extra släääpig och njutningsfull ^^

RSS 2.0